Programul Pitagora - Clasa 5(semestrul I+II)

Ciclul gimnazial - perioada formarii deprinderilor intelectuale fundamentale si a acumularii de modele intelectuale formative.

Intentia noastra este sa va punem la dispozitie o carte pentru pregatirea curenta, dar mai ales avem in vedere pregatirea pentru performanta si nu numai(formarea operatiilor mentale fundamentale, formarea deprinderilor intelectuale esentiale, etc...) ...


1.Pentru cei care vor o pregatire exceptionala si care au un copil talentat si inteligent va propunem o carte speciala.

Vreau sa atrag atentia asupra tehnologiei didactice prezentata in aceasta carte : tema de casa(cu ajutorul acestor exercitii eu predam lectia in clasa), testul de control(la sfirsitul orei, in ultimile 5-10 minute le propun elevilor un astfel de test pe care-l corectez pina la viitoarea intilnire cind si rezolvam rapid exercitiile propuse), test pentru isteti(aceste exercitii sunt menite sa aduca un alt punct de vedere asupra pregatirii si o completare care tine de joc si matematica), nivelul de olimpiada(sunt exercitii speciale pentru olimpiadele scolare) si nivelul 5, exercitii dificile(sunt exercitii speciale pentru olimpiadele scolare). Aceasta tehnologie aplicata sistematic da rezultate incredibile - incercati !Cartea aceasta este o cale catre libertate , inteligenta , creativitate si prosperitate pentru toti. Ea promoveaza o pregatire alternativa la actualele programe scolare si ,de aceea, este absolut necesara.

Nu-mi ramāne decāt sa va doresc tuturor succes. Eu m-am straduit din toate puterile pentru voi , si sunt convins ca lucrarea mea este o provocarea care va rodi.

Daca ai dificultati scrie-mi .

Puteti vedea in urmatorul link citeva pagini ilustrative din aceasta carte:

1.Culegere de probleme de matematica - clasa 5(semestrul I + II)