1.Informatica  .  2.Carti  .  3.Contact  .  4.Comenzi  .  5.Afiliere  .  6.Pagina principala
Copiii mei Un invatamint matematic performant
este calea spre prosperitate si libertate.
 

Programul
Pitagora este si
proiectul tau !

Olimpiade
si concursuri
scolare.

Orice concurs
este o incercare
care merita sa
fie abordata.


Intentia noastra este sa va punem la dispozitie o revista electronica pentru pregatirea sistematica la matematica. Pentru elevii talentati la matematica am propus in fiecare carte , la fiecare lectie cite trei teste diferite pe trei nivele de performanta. Ceea ce trebuie sa stiti este ca subiectele care se dau de obicei la olimpiadele scolare sunt deosebite fata de cele facute in mod curent in scoala, de aceea este nevoie de o pregatire speciala la matematica, de aceea avem nevoie de exercitii speciale si nu este suficient sa lucram ceva in plus - trebuie sa lucram ceva special. Aceste exercitii speciale le veti gasi din abundenta in cartile mele.

Multa BAFTA !


office.andorsis@yahoo.com
andorsis@gmail.com
Copyright-©-2007 Andorsis


Programul Pitagora - Scoala celei mai mari sanse

Programul Pitagora - inseamna o tehnologie completa pentru producerea educatiei pentru integrare si prosperitate.


Cuprinsul acestui capitol al revistei :

1.Teste recapitulative la matematica clasa 5

2.Teste recapitulative la matematica clasa 6

3.Teste recapitulative la matematica clasa 7

4.Teste recapitulative la matematica clasa 8


1.Cum sa folosesti aceasta e-carte pentru a te pregati ?

1.In principiu ar trebui sa rezolvi cit mai repede problemele simple propuse de mine la nivelul A si B.

2.Apoi rezolvi exercitiile mai grele din manual si cele din cartile mele de la nivelul C.

Si, in sfirsit, ai ajuns si la nivelele D si E unde ai de-a face cu exercitii speciale pentru olimpiada. Daca te-ai pregatit sistematic si ai avut destula rabdare, adica nu te-ai grabit sa treci peste etape, atunci ar trebui sa reusesti, cu mai mult sau mai putin efort. Iar eu te indemn sa nu neglijezi meditatiile particulare si sa nu te iei dupa cei care arata cu degetul condamnarii meditatiile - ele te vor ajuta sa-ti realizezi visul.

3.Nu uita : rasplata este in mina celor curajosi si activi !

Daca ai dificultati scrie-mi !

BAFTA !!!


Carti - pentru promovarea sistemului propus de noi(Scoala celei mai mari sanse), un invatamint diferentiat si orientat spre promovarea si edificarea talentelor elevilor.


2.Mihai Ciobanu - Matematica clasa 5.

O carte care a aparut la Editura
Andorsis si care trebuie sa fie pe masa oricui - biblia celor isteti.

Click aici catre prezentare

Cartea in 2 volume poate fi comandata prin email si costa 20 RON. Daca o comandati o primiti prin posta , taxele postale fiind incluse in pret. De asemenea beneficiati si de sfaturile mele prin email; adica puteti sa-mi scrieti si eu va raspund. Putem avea un dialog continuu, atit in timpul anului scolar cit si in vacanta.

Asistenta continua din partea mea poate fi un avantaj.

2.Cartea pune accentul pe cultivarea inteligentei si creativitatii. Fiecare lectie este structurata pe 5 nivele de performanta: tema de casa, test de control, test pentru isteti, exercitii pentru olimpiada, exercitii dificile. Cartea este astfel conceputa incit sa poata fi folosita la predarea in clasa conform programei, dar sunt si teme suplimentare pentru cercurile de elevi. Exercitiile de la nivelul 3 seamana cu testele de inteligenta, fara sa se substituie acestora, dar rezolvarea lor aduce beneficii extraordinare pentru educatie , in general. Ultimele doua nivele se adreseaza in special elevilor care vor sa participe la olimpiade si concursuri, dar ar trebui incercate de catre toti elevii.

2.Mihai Ciobanu - Matematica clasa 5(semestrul I+II).

Comanda prin email si in maxim 7 zile vei primi cartea prin posta. Plata la ridicarea coletului.


3.Mihai Ciobanu - Matematica clasa 5-6.

O carte care a aparut la Editura
Elis si care trebuie sa fie pe masa oricui - biblia celor isteti.

Click aici catre prezentare

Cartea, 500 de pagini, poate fi comandata prin email si costa 20 RON. Daca o comandati o primiti prin posta , taxele postale fiind incluse in pret. De asemenea beneficiati si de sfaturile mele prin email; adica puteti sa-mi scrieti si eu va raspund. Putem avea un dialog continuu, atit in timpul anului scolar cit si in vacanta.

Asistenta continua din partea mea poate fi un avantaj.

3.Cartea pune accentul pe cultivarea inteligentei si creativitatii. Fiecare lectie este structurata pe 5 nivele de performanta: tema de casa, test de control, test pentru isteti, exercitii pentru olimpiada, exercitii dificile. Cartea este astfel conceputa incit sa poata fi folosita la predarea in clasa conform programei, dar sunt si teme suplimentare pentru cercurile de elevi. Exercitiile de la nivelul 3 seamana cu testele de inteligenta, fara sa se substituie acestora. Geometria pentru clasa 6, respecta programa, iar lectiile sunt elaborate pe 5 nivele; sunt foarte multe exercitii, de la simplu la complex, pentru ca deobicei geometria ridica probleme.

3.Mihai Ciobanu - Matematica clasa 5-6.

Comanda prin email si in maxim 7 zile vei primi cartea prin posta. Plata la ridicarea coletului.


4.Mihai Ciobanu - Matematica clasa 7-8.

O carte care a aparut la Editura
Elis si care trebuie sa fie pe masa oricui - biblia celor isteti.

Click aici catre prezentare

Cartea, 500 pagini, poate fi comandata prin email si costa 20 RON. Daca o comandati o primiti prin posta , taxele postale fiind incluse in pret. De asemenea beneficiati si de sfaturile mele prin email; adica puteti sa-mi scrieti si eu va raspund. Putem avea un dialog continuu, atit in timpul anului scolar cit si in vacanta.

Asistenta continua din partea mea poate fi un avantaj.

4.Cartea pune accentul pe cultivarea inteligentei si creativitatii. Fiecare lectie este structurata pe 4 nivele de performanta: nivel de baza, nivel de premiu, nivel de olimpiada, testare nationala. Cartea este astfel conceputa incit sa poata fi folosita la predarea in clasa conform programei, dar sunt si teme suplimentare pentru cercurile de elevi. Geometria pentru clasa 7, cuprinde foarte multe exercitii, de la simplu la complex. Geometria pentru clasa 8, reprezinta o introducere treptata si pe nivele in geometria in spatiu astfel incit fiecare sa reuseasca. Sunt foarte multe exercitii si probleme tipice, care pun in evidenta relatiile dintre elementele spatiului pentru a crea o buna reprezentare a spatiului.

4.Mihai Ciobanu - Matematica clasa 7-8.

Comanda prin email si in maxim 7 zile vei primi cartea prin posta. Plata la ridicarea coletului.