1.Informatica  .  2.Carti  .  3.Contact  .  4.Comenzi  .  5.Afiliere  .  6.Pagina principala
Copiii mei Un invatamint matematic performant
este calea spre prosperitate si libertate.
 

Programul
Pitagora este si
proiectul tau !

Programul
Pitagora

Clasele 1-4,
virsta hotaritoare,
primul pas
in matematica.


Cei mai multi cred ca in clasa 8 copilul lui trebuie sa faca meditatii la matematica ca sa intre la liceu - excludem , evident parerile penibile cum ca meditatiile sunt ceva condamnabil (ca si cind olimpicii nostri ar putea exista fara meditatii).
Parintii nu inteleg ca este mult mai profitabil sa faci meditatii in clasa 1 si sa ajungi in clasa 8 si sa nu ai nevoie de meditatii.
Putini oameni inteleg ca ceea ce se intimpla in clasele 1-4 este hotaritor pentru destinul unui om.
Pur si simplu , daca in clasele 1-4 ai noroc de o invatatoare buna si cu dragoste pentru matematica nu vei ave probleme la matematica, vei reusi sa te pregatesti singur si sa urmezi o cariera bazata si pe matematica: inginer, economist, programator, etc...
Cei care sunt "buni la matematica" sunt cei care in clasele 1-4 au inteles matematica fie din cauza invatatoarei, fie din cauza parintilor sau a meditatorilor.
Si acum haideti sa ne gindim, cum este mai bine, sa faci meditatii la matematica in clasa 8 ca sa intri la liceu apoi sa uiti totul in vacanta de vara(va asigur ca asa se intimpla - la matematica daca nu exersezi tot timpul uiti repede) si sa ai probleme in timpul liceului sau sa inveti in clasele 1-4 si sa-ti formezi mintea astfel incit sa nu ai dificultati la matematica niciodata ?
Este evident, cred, ca invatamintul matematic in clasele 1-4 este un invatamint formativ(se formeaza mintea intr-un anumit fel) deci a rata aceasta etapa din viata copilului tau il va afecta negativ(va sta prost cu logica, va avea mai putine optiuni, va rata multe examene, va trebui sa excluda din viata lui o groaza de cariere de succes si banoase, etc...) pentru totdeauna.
Este clar : faceti meditatii in clasele 1-4 nu in clasa 8. Dar atentie la ce fel de matematica faceti cu copiii in clasele 1-4, cartile pe care vi le recomand eu pe acest site reprezinta practic singurul ghid clar, complet si profesionist din acest punct de vedere.

Multa BAFTA !


office.andorsis@yahoo.com
andorsis@gmail.com
Copyright-©-2007 Andorsis


Programul Pitagora - Scoala celei mai mari sanse

Programul Pitagora - inseamna o tehnologie completa pentru producerea educatiei pentru integrare si prosperitate.


Cuprinsul acestui capitol al revistei :

1.Matematica pentru clasa 1- Teste recapitulative la matematica.

2.Matematica pentru clasa 2- Teste recapitulative la matematica.

3.Matematica pentru clasa 3- Teste recapitulative la matematica.

4.Matematica pentru clasa 4- Teste recapitulative la matematica.


1.Cum sa folosesti aceasta e-carte pentru a te pregati ?

1.In principiu ar trebui sa rezolvi problemele propuse de mine in manualul de matematica pentru clasa 1.

2.Apoi rezolvi exercitiile si problemele propuse in Culegerea de probleme pentru clasele 1-4.

3.Nu uita : rasplata este in mina celor curajosi si activi !

Daca ai dificultati scrie-mi !

BAFTA !!!


Carti - pentru promovarea sistemului propus de noi(Scoala celei mai mari sanse), un invatamint diferentiat si orientat spre promovarea si edificarea talentelor elevilor.


1.Mihai Ciobanu - Matematica clasele 1,2,3,4.

O carte care a aparut la Editura
Andorsis si care trebuie sa fie pe masa oricui - biblia celor isteti.

Click aici catre prezentare

Cartea poate fi comandata prin email si costa 12 RON. Daca o comandati o primiti prin posta , taxele postale fiind incluse in pret. De asemenea beneficiati si de sfaturile mele prin email; adica puteti sa-mi scrieti si eu va raspund. Putem avea un dialog continuu, atit in timpul anului scolar cit si in vacanta.

Asistenta continua din partea mea poate fi un avantaj.

1.Cartea pune accentul pe cultivarea inteligentei si creativitatii. Exercitiile seamana cu testele de inteligenta, fara sa se substituie acestora. Folosirea testelor de inteligenta nu este inca acceptata pe scara larga in Romania, dar folosirea lor in clasa pentru formarea si antrenamentul mintii elevilor din clasele 1-8 da rezultate excelente de care profita pregatirea la celelalte materii : matematica, informatica, stiinte, literatura, etc... Daca lucrati sistematic astfel de exercitii veti observa ca elevii devin mai ingeniosi si mai siguri pe ei. De asemenea ei vor lucra cu mai multa placere si la matematica. Principiul este simplu:exersind, capeti noi deprinderi si cistigi viziune.

1.Mihai Ciobanu - Matematica clasele 1,2,3,4.

Comanda prin email si in maxim 7 zile vei primi cartea prin posta. Plata la ridicarea coletului.


5.Mihai Ciobanu - Matematica clasa 1(CD GOLD).

O carte pe CD promovata de Editura
Andorsis si care trebuie sa fie pe masa oricui - biblia celor isteti.

Click aici catre prezentare

CD-ul poate fi comandat prin email si costa 120 RON. Dupa comanda primiti CD-ul prin posta , taxele postale fiind incluse in pret. De asemenea beneficiati si de sfaturile mele prin email; adica puteti sa-mi scrieti si eu va raspund. Putem avea un dialog continuu, atit in timpul anului scolar cit si in vacanta.

Asistenta continua din partea mea poate fi un avantaj.

5.CD-ul pune accentul pe cultivarea inteligentei si creativitatii. Exercitiile seamana cu testele de inteligenta, fara sa se substituie acestora. Formarea deprinderilor de gindire logica, a deprinderilor de calcul simbolic, formarea unor caractere independente, asimilarea unor modele abstracte pentru a putea jongla cu rationamentele matematice moderne, ... toate acestea deschid calea catre o scoala formativa, o scoala a talentelor si succesului. Am publicat aici un set de exercitii si probleme care au o tinta foarte precisa si ambitioasa : prin exercitii simple noi vrem sa-i ajutam pe copii sa gindeasca prospectiv si probabilistic. Combinatorica nu este numai o ramura a matematicii moderne, este esenta oricarei activitati umane, este esenta negocieri, este "arta razboiului" modern, tehnologic, stiintific si bazat pe producerea de cunostinte. Tarile mici se pot impune in domeniul inteligentei, de aceea trebuie sa investim in primul rind in educatie de calitate. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca elevii chiar au dreptul la cea mai buna educatie - nimeni nu poate hotari viitorul copiilor nostri. De aceea trebuie sa le dam ce este mai bun.

5.Mihai Ciobanu - Matematica clas 1(CD Gold).

Comanda prin email si in maxim 7 zile vei primi cartea prin posta. Plata la ridicarea coletului.