1.Informatica  .  2.Carti  .  3.Contact  .  4.Comenzi  .  5.Afiliere  .  6.Pagina principala
Copiii mei Un invatamint matematic performant
este calea spre prosperitate si libertate.
 

Programul Pitagora este si proiectul tau !

Admiterea in liceu - primul pas spre maturitate.

Intentia noastra este sa va punem la dispozitie o revista electronica pentru pregatirea examenului de admitere in liceu si nu numai ...


office.andorsis@yahoo.com andorsis@gmail.com
Copyright-©-2007 Andorsis


Programul Pitagora - Clasa 4

Ciclul primar - perioada formarii operatiilor mentale fundamentale.

Intentia noastra este sa va punem la dispozitie o revista electronica pentru pregatirea curenta, dar mai ales avem in vedere pregatirea pentru performanta si nu numai(formarea operatiilor mentale fundamentale, formarea deprinderilor intelectuale esentiale, etc...) ...

Cuprinsul acestui capitol al revistei :

1.Manual clasa 4 - Teorie si teste recapitulative

2.Culegere de probleme de matematica pentru clasele 1,2,3,4


1.Cum sa folosesti aceasta e-carte pentru a te pregati ?

1.In primul rind trebuie spus ca extrasele de mai sus sunt doar ilustrative pentru o carte inovatoare aflata pe CD, in format electronic deci. Asta inseamna ca aveti nevoie de un calculator pentru a o folosi. Pot sa va trimit cartea si prin posta , pe hirtie daca platiti Dvs. listarea celor aproximativ 400 de pagini.

2.CD-ul contine un manual si o culegere de probleme, aproximativ 400 de pagini dense de continut matematic original si inovator. Copiii la aceasta virsta au nevoie desigur de indrumare si supraveghere de aceea aveti posibilitatea sa va abonati lunar pentru a primi sprijinul necesar.

3.Cartea respecta programa propusa de Ministerul Educatiei, dar exercitiile sunt facute pentru a exersa valentele mintii omenesti nefolosite de manualele existente.

4.Pentru cei care vor o pregatire exceptionala si care au un copil talentat si inteligent aceasta este cartea cartilor. Pentru micile genii ignorate de scoala oficiala si ofilita am scris aceasta carte. Ei sunt cei care vor impinge Romania inainte, si lumea.

5.CD-ul costa 120 RON, iar dupa ce il comandati eu vi-l trimit prin posta.

6.Cum functioneaza sistemul de abonament: primiti lunar contra unei sume de 50 RON pe luna cite un CD/email cu exercitii si probleme, iar raspunsurile la testele de performanta/evaluare mi le trimiteti la fel sau prin posta. Prin email va raspund si la intrebari, etc...

2.Pentru cei care vor o pregatire exceptionala si care au un copil talentat si inteligent va propunem si o alta carte speciala.

Ce cuprinde aceasta carte: Exercitii si probleme de matematica pentru clasa, teme de casa, teste speciale pentru olimpiade si concursuri scolare, teste de inteligenta, teste de evaluare.

1. Exercitii si probleme de matematica care pot fi rezolvate în clasa în conformitate cu programa scolara actuala.

2. Tema de casa – exercitii si probleme care pot fi date ca tema pentru acasa.

3. Teste pentru isteti – exercitii si probleme suplimentare care sunt un bun antrenament pentru inteligenta si creativitate. Obisnuinta cu rezolvarea exercitiilor specifice testelor de inteligentta are o importanta practica imediata pentru ca ele devin probe la diverse concursuri de admitere si la angajarea în diverse corporatii.

4. Exercitii speciale – combinari, aranjamente, permutari, operatii cu multimi, algoritmi. Aceste exercitii sunt special concepute pentru a forma deprinderi de rationament esentiale pentru viata, si constituie o noutate pentru aceasta categorie de vârsta.Importanta acestor rationamente pentru viata omului modern, reclama o modificare a programelor.

Lipsa exercitiilor din capitolul combinatorica si algoritmi , care sa formeze mintea copiilor pâna la 12 ani , creeaza un handicap irecuperabil pentru majoritatea copiilor. De aceea speram ca învatatorii si profesorii vor aprecia sugestiile noastre.

Cartea aceasta este o cale catre libertate , inteligenta , creativitate si prosperitate pentru toti. Ea promoveaza o pregatire alternativa la actualele programe scolare si ,de aceea, este absolut necesara.

Nu-mi ramâne decât sa va doresc tuturor succes. Eu m-am straduit din toate puterile pentru voi , si sunt convins ca lucrarea mea este o provocarea care va rodi.

Daca ai dificultati scrie-mi .