1.Informatica  .  2.Carti  .  3.Contact  .  4.Comenzi  .  5.Afiliere  .  6.Pagina principala
Copiii mei Un invatamint matematic performant
este calea spre prosperitate si libertate.
 

Programul Pitagora este si proiectul tau !

Carti si CD-uri pentru pregatirea examenelor, concursurilor si olimpiadelor de matematica pentru elevii din clasele 1-12.

Concursuri si olimpiade scolare.
Admiterea in liceu - primul pas spre maturitate.
Bacalaureatul-primul moment de bilant adevarat.

Intentia noastra este sa va punem la dispozitie o revista electronica, citeva carti si citeva CD-uri pentru pregatirea olimpiadelor scolare, a concursurilor, a examenului de admitere in liceu, a bacalaureatului si nu numai ...


office.andorsis@yahoo.com andorsis@gmail.com
Copyright-©-2007 Andorsis


Programul Pitagora - Scoala celei mai mari sanse

Programul Pitagora - inseamna o tehnologie completa pentru producerea educatiei pentru integrare si prosperitate.


Cum sa luati legatura cu noi.
Cum sa va informati .
Cum sa comandati.
Cum sa cereti detalii despre sistemul promovat de noi.

Mail: andorsis@gmail.com
Telefon: 0745084714 sau 021/33561441.Puteti comanda cartile prezentate de mine pe acest site.

 • Culegere de probleme de matematica pentru clasele 1,2,3,4 Pret:25
 • Culegere de probleme de matematica pentru clasa 5(2 volume) Pret:30
 • Culegere de probleme de matematica pentru clasele 5-6 Pret:30
 • Culegere de probleme de matematica pentru clasele 7-8 Pret:30

2.Puteti comanda cele 8 carti pentru clasele 1-4 aparute acum si prezentate de mine pe acest site.

 • Auxiliar interactiv cu probleme de matematica pentru clasa 1 Pret:25
 • Culegere de probleme de matematica pentru clasa 1 Pret:25
 • Auxiliar interactiv cu probleme de matematica pentru clasa 2 Pret:25
 • Culegere de probleme de matematica pentru clasa 2 Pret:25
 • Auxiliar interactiv cu probleme de matematica pentru clasa 3 Pret:25
 • Culegere de probleme de matematica pentru clasa 3 Pret:25
 • Auxiliar interactiv cu probleme de matematica pentru clasa 4 Pret:25
 • Culegere de probleme de matematica pentru clasa 4 Pret:25
La fiecare comanda se adauga si taxele postale si mici cheltuieli de coletarie.

3.Meditatii online

Puteti sa va abonati pentru asistenta lunara si sa beneficiati de lectii individualizate elaborate de mine.

Veti primi lunar exercitii si probleme, dar si asistenta.

Cum functioneaza sistemul de abonament: primiti lunar contra unei sume de 50 RON pe luna cite un CD/email cu exercitii si probleme, iar raspunsurile la testele de performanta/evaluare mi le trimiteti la fel sau prin posta. Prin email/messenger/skype va raspund si la intrebari, etc...


1.Pentru orice detalii si comenzi va rog sa folositi urmatoarea adresa de mail : office.andorsis@yahoo.com andorsis@gmail.com

Pentru a citi articolele noastre ai nevoie de Adobe Reader: este gratuit la http://www.adobe.com

In ce consta oferta noastra:

1.Puteti comanda cartile prezentate de mine pe acest site.

-Culegere de probleme de matematica pentru clasele 1,2,3,4 Pret:25

1.Cartea pune accentul pe cultivarea inteligentei si creativitatii. Exercitiile seamana cu testele de inteligenta, fara sa se substituie acestora. Folosirea testelor de inteligenta nu este inca acceptata pe scara larga in Romania, dar folosirea lor in clasa pentru formarea si antrenamentul mintii elevilor din clasele 1-8 da rezultate excelente de care profita pregatirea la celelalte materii : matematica, informatica, stiinte, literatura, etc... Daca lucrati sistematic astfel de exercitii veti observa ca elevii devin mai ingeniosi si mai siguri pe ei. De asemenea ei vor lucra cu mai multa placere si la matematica. Principiul este simplu:exersind, capeti noi deprinderi si cistigi viziune.

-Culegere de probleme de matematica pentru clasa 5(2 volume) Pret:30

2.Cartea pune accentul pe cultivarea inteligentei si creativitatii. Fiecare lectie este structurata pe 5 nivele de performanta: tema de casa, test de control, test pentru isteti, exercitii pentru olimpiada, exercitii dificile. Cartea este astfel conceputa incit sa poata fi folosita la predarea in clasa conform programei, dar sunt si teme suplimentare pentru cercurile de elevi. Exercitiile de la nivelul 3 seamana cu testele de inteligenta, fara sa se substituie acestora, dar rezolvarea lor aduce beneficii extraordinare pentru educatie , in general. Ultimele doua nivele se adreseaza in special elevilor care vor sa participe la olimpiade si concursuri, dar ar trebui incercate de catre toti elevii.

-Culegere de probleme de matematica pentru clasele 5-6 Pret:30

3.Cartea pune accentul pe cultivarea inteligentei si creativitatii. Fiecare lectie este structurata pe 5 nivele de performanta: tema de casa, test de control, test pentru isteti, exercitii pentru olimpiada, exercitii dificile. Cartea este astfel conceputa incit sa poata fi folosita la predarea in clasa conform programei, dar sunt si teme suplimentare pentru cercurile de elevi. Exercitiile de la nivelul 3 seamana cu testele de inteligenta, fara sa se substituie acestora. Geometria pentru clasa 6, respecta programa, iar lectiile sunt elaborate pe 5 nivele; sunt foarte multe exercitii, de la simplu la complex, pentru ca deobicei geometria ridica probleme.

-Culegere de probleme de matematica pentru clasele 7-8 Pret:30

4.Cartea pune accentul pe cultivarea inteligentei si creativitatii. Fiecare lectie este structurata pe 4 nivele de performanta: nivel de baza, nivel de premiu, nivel de olimpiada, testare nationala. Cartea este astfel conceputa incit sa poata fi folosita la predarea in clasa conform programei, dar sunt si teme suplimentare pentru cercurile de elevi. Geometria pentru clasa 7, cuprinde foarte multe exercitii, de la simplu la complex. Geometria pentru clasa 8, reprezinta o introducere treptata si pe nivele in geometria in spatiu astfel incit fiecare sa reuseasca. Sunt foarte multe exercitii si probleme tipice, care pun in evidenta relatiile dintre elementele spatiului pentru a crea o buna reprezentare a spatiului.

2.Puteti comanda ultimele aparitii prezentate de mine pe acest site.
Pret:25Ron

Auxiliar interactiv cu probleme de matematica pentru clasa 1 Pret:25

Culegere de probleme de matematica pentru clasa 1 Pret:25

Auxiliar interactiv cu probleme de matematica pentru clasa 2 Pret:25

Culegere de probleme de matematica pentru clasa 2 Pret:25

Auxiliar interactiv cu probleme de matematica pentru clasa 3 Pret:25

Culegere de probleme de matematica pentru clasa 3 Pret:25

Auxiliar interactiv cu probleme de matematica pentru clasa 4 Pret:25

Culegere de probleme de matematica pentru clasa 4 Pret:25

5.Cartile pun accentul pe cultivarea inteligentei si creativitatii. Exercitiile seamana cu testele de inteligenta, fara sa se substituie acestora. Formarea deprinderilor de gindire logica, a deprinderilor de calcul simbolic, formarea unor caractere independente, asimilarea unor modele abstracte pentru a putea jongla cu rationamentele matematice moderne, ... toate acestea deschid calea catre o scoala formativa, o scoala a talentelor si succesului. Am publicat aici un set de exercitii si probleme care au o tinta foarte precisa si ambitioasa : prin exercitii simple noi vrem sa-i ajutam pe copii sa gindeasca prospectiv si probabilistic. Combinatorica nu este numai o ramura a matematicii moderne, este esenta oricarei activitati umane, este esenta negocieri, este "arta razboiului" modern, tehnologic, stiintific si bazat pe producerea de cunostinte. Tarile mici se pot impune in domeniul inteligentei, de aceea trebuie sa investim in primul rind in educatie de calitate. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca elevii chiar au dreptul la cea mai buna educatie - nimeni nu poate hotari viitorul copiilor nostri. De aceea trebuie sa le dam ce este mai bun.